31. oktober 2012

Seneste kreakøb

 
 Så blev der købt lidt til krea lageret, og til et par gaver til Adam og lidt til julehygge dagene.


Pakkeleg

I dag da jeg kom hjem lå denne skønne pakke i vores postkasse fra Julie Her som jeg kender fra BabyXplore. Julie jeg er igang med en retur pakke:) Måske er der lidt lilla i pakken :)
Adam har allerede taget lyse klistermærkerne i brug og da han så garnet, sagde han: Det er lige det jeg har ønsket mig, mit eget strikke garn! Tusinde tak Julie, det er en dejlig gave.

Og for at følge op på den fine pakkeleg,  vil de to første der skriver herunder modtage en dejlig krea før jule hygge pakke fra mig, man må gerne ønske farver og stil :)

Nålepuder


Så har jeg endelig taget mig sammen og lavet to nålepuder aka http://frumelgaard.blogspot.dk/2010/05/diy-multinalepude.htmlDen ene er til en gave i en julegave leg med piger jeg kender fra BabyXplore.

23. oktober 2012

Hygge fra fødselsdagen med familien

I får lige lidt stemningsbilleder fra drengens store dag



 
Morfar havde taget en pose kastanjer med så var det frem med tandstikker, tændstikker og små skruetrækkere så blev der lavet dyr... Slanger, løver, edderkopper, blæksprutter, katte og en dyrepasser.
 
Mens familien fik snakket og spist, boller, kage og chokolader legede børnene med Adam tegnetæppe og hans nye tusser.
 
Tusinde tak til jer alle for at give Adam en dejlig dag og tak for alle de fine gaver.

Lidt mere fra fødselsdagen

Min kollega May-Britt har en datter som har lavet pynt til Adams lagkage til familie fødselsdagen. I skal naturligvis også se et billede af den:

 
Sabrina havede lavet flere fugle, så Adam har et par stående i stuen som han kigger meget på

Vi skal også være klar til HALLOWEEN

 
Søndag formiddag gik Adam og jeg i haven, vi havde købt et læs tulipan løg som vi skulle have lagt. Det blev gjort og så skulle der laves en græskar lygte. Så Jan har skåret toppen af og gravet kød ud af græskaret sammen med Adam, Efterfølgende har Adam og jeg tegnet og skåret ud. Nu står vores glade græskar mand i haven og lyser foran vores stadig blomstrende hortensia. Der blev lavet suppe af fyldet og kernerne blev ristet og saltet til suppen.
 


13. oktober 2012

Adam 4 år og tosset med Angry Birds


Så blev der lavet mufins til Børnehaven - Det skulle være Angry Birds og her er resultatet af Adams og mit arbejde genne, flere dage